Dr. Emin Acar İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 02247191054
WEB https://dreaiho.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi No1 Alanyurt/İnegöl
VİZYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı “Yaradan”dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek orta öğretime hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Pazartesi :08.30-16.00 Diğer Günler :08.30-15.20
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Alanyurt Otobüslerinin son durağına yakın 2 sokak aşağıdadır. Şehir merkezinden 616 - 617 - 618 - 619 numaralı otobüsler gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Esentepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi No:1 Alanyurt/İnegöl ( Alanyurt Su Deposu Yanı)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 5 km uzaklıkta Alanyurt mahallesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :